Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Stijltangen

KLEUR
Toon alle
UITZONDERINGEN FABRIEKSGARANTIE
Toon alle
SNOERLENGTE
Toon alle
MINIMALE TEMPERATUUR
Toon alle
GARANTIE
Toon alle
TYPE HAAR
Toon alle
MEEGELEVERDE ACCESSOIRES
Toon alle
MAXIMALE TEMPERATUUR
Toon alle
MATERIAAL PLATEN
Toon alle
GEWICHT
Toon alle
MPN
Toon alle
FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
Toon alle
VERPAKKING BREEDTE
Toon alle
VERPAKKING LENGTE
Toon alle
VERPAKKING HOOGTE
Toon alle
DIAMETER
Toon alle
MULTISTYLERFUNCTIE
Toon alle
AANTAL TEMPERATUURSTANDEN
Toon alle
PRODUCT LENGTE
Toon alle
MATERIAAL
Toon alle
AANTAL WARMTESTANDEN
Toon alle
TAAL HANDLEIDING
Toon alle
LENGTE VAN DE PLATEN
VOLTAGE
TYPE KRULTANG
OPWARMTIJD
MAXIMUM DIAMETER
AFGERONDE PLATEN
VERMOGEN
AANTAL MEEGELEVERDE ACCU'S/BATTERIJEN
MINIMUM DIAMETER KRULBORSTEL
MINIMUM DIAMETER
REPARATIE TYPE
VERZORGENDE OLIE
VORM PLATEN
DISPLAY
COLOR
TOETSENVERGRENDELING
GEHEUGENFUNCTIE
TURBOFUNCTIE
BREEDTE VAN DE PLATEN
MAXIMUM DIAMETER KRULBORSTEL
MATERIAAL BORSTELHAREN
KOUDE LUCHT POSITIE
IONENTECHNOLOGIE
FLEXIBEL ROTEREND KOORT
OPHANGBAAR
AUTOMATISCH UITSCHAKELEN
EXTRA BREDE PLATEN
FLEXIBELE PLATEN
MET DISPLAY
MET VERZORGENDE OLIE
OVERHITTINGSBEVEILIGING
STEAM STYLER
OPSLAGRUIMTE VOOR KOORD
INCLUSIEF DIFFUSER
TEMPERATUUR INSTELLINGEN
HAARKLEM
KERAMISCHE WARMTE-ELEMENTEN
HEIGHT
KOORD OPSLAGRUIMTE
DRAADLOOS
MATERIAL
LENGTH
WIDTH
INTREKBARE BORSTELPENNEN
KOUDELUCHTSTAND
PRODUCTTAAL
ROTERENDE BORSTEL
RETRACTABLE BRUSH PIN
VERPAKKINGSTAAL
TAAL GARANTIEBEWIJS
TYPE FöHNOPZETSTUK
GEBRUIK MET SMARTPHONE/TABLET
STOOM STYLER
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  Een stijltang, ook wel steiltang geschreven, maakt je haar plat door je haar te verwarmen en plat te drukken. Er zijn ook stijltangen die extra functies hebben, bijvoorbeeld krullen.

  Maar hoe kies je nu de beste stijltang? En heb je hiervoor nog speciale sprays en shampoos voor nodig? Wij hebben het voor je uitgezocht en geven jou hierover graag advies.

  Er zijn verschillende dingen waar je aan moet denken, waarbij natuurlijk het haartype het belangrijkste is.

  Geen hoofdhaar is identiek, dus een stijltang die bij je beste vriendin fantastisch werkt kan bij jou resulteren in een drama. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment aan stijltangen met diverse verschillen. Zo heb je brede platen met een hoge warmte intensiteit voor dik en krullend haar en bijvoorbeeld een keramische stijltang voor als je haar al redelijk stijl is. Je wilt tenslotte je haar niet verbranden.

  Wij speuren op regelmatige basis het internet af en lezen dan recensies van kopers, om zo het ultieme assortiment aan stijltangen aan te kunnen bieden. Kwaliteit die je van de kapper gewend bent, maar dan thuis! Ook nog eens tegen de laagste prijzen van Nederland.

  Waar moet je op letten?

  Er zijn diverse zaken waar je op moet letten als je de meest geschikte straightener wilt kopen, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Plaat afmeting

  Heb je dik haar of wil je in 1x een groter oppervlakte bedekken? Dan is het verstandig om een stijltang te kopen die voorzien is van grotere platen. Heb je en kort kapsel, fijn haar of gebruik je de stijltang om gekruld of golvend haar te maken? Dan is een stijltang met minder grote platen de beste keuze die je kunt maken.

  Plaat materiaal

  Wat ook van invloed is op de resultaten die je behaalt, is het materiaal waarvan de platen gemaakt zijn. Ze zijn er onder andere met keramiek, toermalijn maar ook met titanium.

  Keramische platen

  Keramische platen zorgen er voor dat de warmte goed wordt vastgehouden en dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Dit zorgt er voor dat er minder kans is op beschadigd haar. Wij adviseren je, als je haar snel beschadigt, zeker voor dit type te gaan. Zeer veel stijltangen hebben een keramische coating, echter kan deze slijten! Zorg er voor dat, als het budget het toe laat, je altijd een volledig keramische koopt.

  Toermalijn

  Deze edelsteen soort heeft vergelijkbare eigenschappen als die van de keramische. Maar wordt met name ingezet als coating.

  Titanium

  Titanium weegt weinig, kan zeer snel opwarmen en kan daarnaast ook erg warm worden. Het ideale materiaal voor mensen die dik en/of gekruld haar hebben. De stijltang weegt vaak ook stukken minder dan de tangen met toermalijn of keramiek, wat er voor zorgt dat als je hem langere tijd vast moet houden je niet zo snel last krijgt van een lamme arm.

  Snoerlengte

  Je zult er waarschijnlijk niet direct aan denken, maar de lengte van het snoer kan echt een dealbreaker zijn! Heb je een langere kabel dan heb je meer vrijheid om te bewegen en hoef je daarnaast minder vaak met een stekkerdoos aan de slag te gaan. Thuis heb je misschien wel genoeg stopcontacten, maar stel dat je hem mee wilt nemen op vakantie en je komt net een beetje kabel te kort! Zeer vervelend.

  Wat ook een extra pluspunt kan zijn is als het snoer gewoon kan draaien, zonder dat dit in de knoop komt of druk uitvoerd op je stijltang.

  Automatische uitschakeling

  Je bent klaar met het steilen van je haar en al onderweg naar de afspraak waar je al een beetje zenuwachtig voor bent. Je bent er bijna en denkt aan de stijltang die je zojuist gebruikt hebt; zou ik hem wel uit gedaan hebben?! Een stijltang kan brand veroorzaken als deze te lang brandbaar materiaal verwarmt. Voorkom deze stress en kies voor een variant die zichzelf uitschakeld. Wij adviseren overigens altijd de stekker uit het stopcontact te halen na gebruik! Veiligheid voor alles.

  Temperatuurregeling

  Temperatuur kunnen bepalen is zeer belangrijk bij een stijltang, je krijgt er namelijk erg veel controle voor terug. Je wilt niet teveel hitte gebruiken aangezien dit je haar kan beschadigen. Begin altijd op een lage temperatuur en bouw het op als dit nodig is. Alles boven de 200 graden celcius kan je haar ernstige schade toebrengen, pas er mee op.