Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Max Pro Steam+ - Stoom Stijltang Max Pro Steam+ - Stoom Stijltang Max Pro Steam+ - Stoom Stijltang Max Pro Steam+ - Stoom Stijltang Max Pro Steam+ - Stoom Stijltang

Max Pro Steam+ - Stoom Stijltang

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Max Pro| Barcode: 8718781860912

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
FAMICA
FAMICA
Uiterlijk 24 mei in huis € 149.95 Bekijk »
Max Pro
Max Pro X MOHI
Uiterlijk 24 mei in huis € 159.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Zijn jouw nét gestylde haren altijd maar van korte duur? Max Pro's STEAM+ is dé oplossing! Deze stoom stijltang is een krachtige styling tool voorzien van 100% titanium platen dat werkt op stoom [3 standen] door middel van het met gedemineraliseerd water gevulde reservoir op de haar styling tool. Dankzij de combinatie van stoom, de negatieve ionen technologie en het bijgeleverde MOHI Hair Serum creëert de STEAM+ van ieder haartype langdurig zijdezacht stijl, krullend of golvend haar met een natuurlijke glans.

De STEAM+ warmt snel en gelijkmatig op. Door de verstelbare temperatuur, behoud jij zelf de controle en is de stoomstijltang geschikt voor ieder haartype. De warmte is in te stellen tussen 150°C tot 235°C en wordt weergegeven via een LCD Display. Dankzij de dubbele voltage is de STEAM+ ook geschikt voor gebruik in het buitenland. Verder is de stoomstijltang voorzien van een veilige shut-off functie. De STEAM+ valt - na 60 minuten ongebruikt te zijn - automatisch uit

Deze innovatieve stijltang wordt geleverd met een MOHI Hair Serum, een vulflesje zodat het reservoir gemakkelijk met gedeminirealiseerd water is te vullen en een extra reservoir.

Levenslange Garantie: De Max Pro STEAM by MOHI Stijltang Zwart heeft na registratie een levenslange garantie.

Gebruiksaanwijzing: Voordat je start met stijlen dient het reservoir, dat is gevestigd op de STEAM+, gevuld te worden met gedemineraliseerd water om het stoom effect mogelijk te maken. Het reservoir is gemakkelijk los te koppelen van de stoom stijltang door het schuifknopje aan het uiteinde van de tool naar achteren te halen. Nadat het reservoir is losgekoppeld en het rubbertje open staat, is het mogelijk om het te vullen met gedemineraliseerd water middels het blanco vul flesje dat zich tevens in de verpakking van de STEAM+ bevindt. Belangrijk is dat het reservoir na het vullen zorgvuldig op de daarvoor bestemde plek op de stoom stijltang geklikt dient te worden. Let op: Wanneer dit per ongeluk bij onzorgvuldig gebruik mis gaat kan het slotje afbreken of lam worden. Geluk bij een ongeluk, vanaf heden zijn de reservoirs hier verkrijgbaar. De STEAM+ is nu klaar voor gebruik. Unlock de tool door de schakelaar aan het uiteinde van de tang naar boven te klikken. Steek de stekker in het stopcontact en druk de powerknop aan de binnenkant van de stoom stijltang in om de tool 'aan' te zetten. Laat de STEAM+ in 8 seconden warm worden.

Borstel in de tussentijd je haar, deel het op en spray per haarlok 1-2 pompdoseringen Hair Serum [circa 15-20 cm afstand] in de haarlengtes. Stijl of krul de haarlok vervolgens met de STEAM+. Herhaal dit proces bij alle haarlokken. (!) Vul het reservoir nooit met het MOHI Hair Serum of andere vloeistoffen dan gedemineraliseerd water. Het Hair Serum niet combineren met andere vloeistoffen. Gebruik het product zoals aangegeven.

Eigenschappen

Keramische warmte-elementen Nee
Ionentechnologie Ja
Type haar Dik | Dof | Kroes | Krullen | Steil | Stug
Meegeleverde accessoires Geen meegeleverde accessoires
Flexibel roterend koort Ja
Snoerlengte 300 cm
Ophangbaar Ja
Minimale temperatuur 150 °C
Maximale temperatuur 235 °C
Materiaal platen Titanium
Merk Max Pro
Afgeronde platen Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Extra brede platen Ja
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Flexibele platen Ja
Kleur Zwart
MPN (Manufacturer Part Number) MXPRO038
Met display Nee
Met verzorgende olie Ja
Overhittingsbeveiliging Nee
Reparatie type Pick-up en return
Steam styler Ja
Uitzonderingen fabrieksgarantie Levenslange garantie, na registratie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews