Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

  Ionen

  Je ziet steed meer nieuwe termen verschijnen binnen de markt van stijltangen. Wij snappen als geen ander dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! In dit artikel proberen we uit te leggen van wat de ionen techniek inhoudt en waarom je een tang met deze techniek zou willen kopen.

  Een klein stukje natuur-scheikunde! Een ion is een molecuul of atoom dat elektrisch geladen is. Dit kan zowel een negatieve als positieve lading zijn.

  Stijltangen met ion technologie

  Zowel toermalijnen als keramische stijltangen produceren negatieve ionen als deze op temperatuur zijn. Maar waarom is dit een goede eigenschap van deze producten? Dat zit als volgt: ons haar heeft standaard een positieve elektrische lading (kation) doordat deze positieve ionen bevat. Dit resulteert in statisch haar wat vaak lastig in de juiste vorm te brengen is. Daarnaast resulteert deze eigenschap in het openen van de zogenoemde haarschubben, wat weer voor droog haar zorgt.

  Heb je een stijltang die negatieve ionen aanmaakt? Dan zullen deze ionen er voor zorgen dat jouw haar weer een neutrale elektrische lading krijgt. Het is dus aan te raden om voor een stijltang te gaan die voorzien is van deze technologie.